onsdag 5 maj 2010

I går var det årsmöte med WWF (Wild Women Foundation). Det ska icke förväxlas med World Wide Fund for nature (WWF) . Till skillnad från den senaste så tror Wild Women Foundation inte alls på biologisk mångfald. Tvärtom. Vi är fast övertygade om att vi måste fokusera på att bevara det starka könet i den starka arten. Eller lite snävare än så faktiskt. Vi vill bevara en handfull av dem.

Under halvårsmötet passade var vi i styrelsen på att lämna ungdomssektionen Pumorna och övergå till seniorsektionen Pandorna (lätt håriga, alltmer uppsvällda och med mörka ringar runt ögonen). Enligt stadgarna leds WWF nu av de fyra styrelseledamöterna: PandaWater, PandaProtection, PandaPeatland och PandaCommunication.

Styrelsen kommer inom något år att förstärkas av PandaBacteria, vilken för tillfället befinner sig på Regeringsuppdrag i södra Afrika.

En av punkterna vid mötet var att se över rekryteringen till vår veteransektion – Pantrarna. Vi beslutade oss för att bordlägga ärendet.

Som alla organisationer och stiftelser som lever av insamlade medel och donationer behöver vi ditt stöd. Om du känner att du vill stötta Wild Woman Foundation och gillar tanken på att bevara en handfull individer av det starka könet i den starka arten så tar vi tacksamt mot ditt bidrag. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar