söndag 12 september 2010

Sagan om ringen

Nu drar H&M tillbaka ringen som, enligt en "upprörd pappa" kan användas som vapen.
Inte ska H&M ska nöja sig med bara ringen. Nä, stoppa alla "vapen" ni säljer".

Jag tänker till exempel på vapen som:

Tops- ett till synes obetydligt litet vapen med vilket man lätt kan anfalla någons trumhinna i krogkön

Kalsonger- kastreringsvapnet no 1. Snabbt ned med handen där bak i byxlinningen och dra till och vips har man skapat en kastratsångare.

BH med bygel- torde vara historiens värsta tortyrredskap och med några små handgrepp kan den förvandlas till en snara lämplig att använda när helst man behöver.

Strumpbyxor- ett grymt vapen som oskadliggör de flesta som bär dem samt kan användas som mask för att förhindra igenkänning av förövaren

Hårspray - mer effektivt än nationella insatsstyrkans tårgas

Och varför nöja sig med H&M? I Cervera butikerna går nästan ingen produkt säker inom ramen för vapenlagen. Tänk bara på brödknivar och stekpannor - läskigt. Hemtex med sina grymma dunkuddar lämpliga för kvävning.
Och sedan har vi mataffären med giftiga rengöringskemikalier, plastpåsar, fryst lax och andra presumtiva vapen. För att inte tala om Clas Olssons utbud av dödsmaskiner - vi minns ju Motorsågsmassakern.

I väntan på att Konsumentverket granskar, kollar och säkerhetsmärker allt som kan användas som vapen så är det härligt att i alla fall H&M tar sitt ansvar för att minska våldet i världen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar