onsdag 18 maj 2011

Flen och Kirkcaldy och deras moments of fame.

Avskuren från omvärlden i en vecka. Blogger/Bloggspot, vad hände?

Annars händer mycket i världen. På kvällstidningarnas löpsedel just nu så kan man läsa om stora viktiga nyheter .
Bankrån i Flen till exempel. Uppenbarligen är det så viktigt att det kan jämställas med till exempel ett världskrig så att det står under ordet EXTRA i svarta stora bokstäver.
Vad som skulle vara extra med det vet man inte. Inte om man bor i huvudstaden där bankrån är den vanliga lunchunderhållningen.
Men kanske det är lite EXTRA att nå´n får för sig att kliva av tåget just i hålan Flen. Vi som varit där vet att det inte är mödan värt.

Viktigare än så är ändå Basshunter som är inkallad till rättegång idag för att stå till svars för ett sexuellt ofredande som skulle ha begåtts på en bar. Rättegången äger rum i en skotsk håla vid namn Kirkcaldy. Händelsen är så stor att bara Aftonbladet har två utsända reportrar för att följa rättegången.

Ah, nu undrar ni vem Basshunter är. Ja för de som glömt så skrev han en digital dagisdänga 2006. Så minst två reportrar är han värd. Minst.

De sägs att Ryssland just, ensidigt, skrotat nedrustningsavtalet, men vem bryr sig. Nu väntar vi med spänning på rapporter från Kirkcaldy och han den där vad var det nu han hette....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar