fredag 7 maj 2010

Det är verkligen så att skolan behandlar så pojkar och flickor olika. Det tycks finnas oceaner av kunskap som skolundervisningen undanhållit pojkar medan flickor tycks ha fått ta del av dem. Det innebär att pojkar växer upp till män med stora kunskapsluckor. Orättvist!
Så här kommer till alla män lite vetskaper som kan vara bra att fylla luckorna med:

-
det går att tanka bilen innan bensintanken är helt tom och man måste rulla in på en bensinstation.

-
bruksanvisningar är till för att man ska läsa dem innan man börjar montering eller installering – inte efter.

-
man kan alldeles utmärkt stanna till och fråga någon om vägen dit man ska. Det sparar i allmänhet massor av tid jämfört med att irra runt själv och leta

-
det är helt lagligt att använda t ex Eniro eller Hitta för att kolla om det företag man ska besöka ligger kvar på samma adress som när man var där senast för tjugo år sedan.

-
innan man går på ett kalas bör man kontrollera tid, plats och andra detaljer i inbjudan. Det är inte alltid som festen är på samma plats som förra året.

2 kommentarer:

  1. Haha, helt rätt!

    SvaraRadera
  2. Träffsäker iakttagelse.

    Jag känner en kille som sa att han skulle på kundmöte i Schwiez, när han egentligen skulle trimma sin nya bil, så att han skulle lyckas med bedriften att förlora körkortet inte bara en, utan hur många gånger som helst. Nu avstod han både resa och trimning av bilen när saken kom i dagen och konsekvenserna stod klara...

    En annan "solstråle"

    SvaraRadera