söndag 9 maj 2010

I Grekland vill regeringen ge bonus till de som kommer i tid till arbetet. I Sverige vill de röd-gröna ge mer stöd till de som inte jobbar och införa sextimmarsdag. Nu känns det jäkligt orättvist att matematikens grundbok, Elementa, skrevs på grekiska. Hallå Grekland. Kan ni göra en översättning till svenska och skicka till Östros?

USA har bett Sverige om hjälp med oljesaneringen i Mexikanska golfen. De kan vi väl ställa upp med. Frågan är bara när? Denna vecka har vi ju Kristi Himmelfärd med en halvdag, en röd dag och en klämdag. Sedan dundrar det på med tvångs-picknickar, brännsbollskvällar , Pingst, Nationaldag, skolavslutningar, kungligt bröllop, midsommar, industrisemester, inskolning på dagis och till sexårsverksamhet. Sedan kommer valveckan och valvakan och höstsnuvan. Om Vanja Lundby säger okej så kan vi komma någon dag mellan höstlovet och kollektivavtalsförhandlingarna. Kan det funka för er Obama?

Island – ge er nu. Det är inte roligt längre. Stäng av rökmaskinen för guds skull. Ge Mona och Ohly en vettig chans att få flyga till Kreta för att lära sig grundläggande matematik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar